OVAKO IZGLEDA LOKOMOTIVA POSLE STRAŠNOG SUDARA KOD PANČEVCA: Zgužvana do neprepoznatljivosti (FOTO)
Uništena lokomotiva, Foto: Printscreen/Instagram/Serbia Live Beograd

jezivo

OVAKO IZGLEDA LOKOMOTIVA POSLE STRAŠNOG SUDARA KOD PANČEVCA: Zgužvana do neprepoznatljivosti (FOTO)

Sudar na dubini od 400 metara

Objavljeno:

Dve osobe teže su povređene u sudaru vozova između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta koji se dogodio pre dva dana oko 18.30 sati. U sudaru su učestvovali putnički i teretni voz. U teškoj nesreći ukupno je povređeno četiri osobe.

Na društvenim mrežama pojavila se nova fotografija voza koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći, a vidi se da je tom prilikom načinjena velika materijalna šteta. Polovina lokomotive zgužvana je do neprepoznatljivosti.

Kondukterka hitno operisana

Podsetimo, u sudaru vozova prelome su zadobili kondukterka i mašinovođa, kao i dvoje putnika, dok je kondukterka hitno operisana.

Zahvaljujući hitnoj reakciji vatrogasaca, Hitne pomoći i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova situacije je brzo rešena, a putnici su izvučeni iz tunela.

Kako je objasnio ministar policije Ivica Dačić, povređeni su izvučeni iz evakuacionog izlaza koji se nalazi nedaleko od stanice "Pančevački most".

- Odmah po primljenoj dojavi da je došlo do sudara putničkog i teretnog voza u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta na lice mesta su izašle jake policijske snage, kao i 25 vatrogasaca-spasilaca sa 7 vozila s obzirom da ekipe Hitne pomoći nisu mogle da priđu mestu sudara. Vatrogasci-spasioci uspeli su da dođu do lica i evakuisali 9 povređenih i predali ih ekipama Hitne pomoći na dalje zbrinjavanje - rekao je Dačić.

Sudar na dubini od 400 metara

Kako je potvrđeno "Blicu", sudar se dogodio na 400 metara dubine.

- Dolaskom na lice mesta u 18.48 časova ustanovljeno je da se teretni voz sudario sa putničkim vozom u tunelu u dubini od 400 metara od ulaza u tunel kod Pančevačkog mosta - rekao je Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Luka Čaušić .

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Blic/Jelena Stefanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.